BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, April 16, 2010

aduh susahnyer...

tak sangka pulak nak tukar templates blog ni susah yang amat...dah dekat 10 kali ni cuba tapi tak jugak dapat2...macam mana ni???dah la jiran sebelah umah ni bising yang amat!!kita dok cuba nak tukar templates,dia pulak dok syok remm exzoss keta dia...kalau exzoss keta bunyi pelan takpa la,ni bunyi mcm nk runtuh umah aku niii....ish..sapa yang dapat bantu aku ni yer....bagi cantik ckit blog aku ni....

1 comments:

anastasyea said...

hai arsanida... akak dah baca komen arsanida td. Nak gi tau kat ruangan nie susah la plak sbb panjang... nanti arsanida email kat akak ye sbb akak x ada email arsanida... td akak check kat profile arsanida pun x ada email... so, nanti email ke email akak nie ye. Nanti akak bg tau caranya nak tukar template nie ye... email akak anastasyea@gmail.com Email ye.. akak tunggu...

p/s: sharing is caring... ye tak?